Xclusiv - Topper
WE TURN STORIES & IDEAS INTO
OUTSTANDING PERFORMANCES
WHAT WE DO
Xclusiv - Services

EXPLORE WHAT WE DO WELL

Xclusiv brengt kleine en grote verhalen – van mensen, communities of organisaties –
tot leven met dans, muziek, visuals en woordkunst.

Image is not available
DANS

Dans is onze basis. We laten grenzen tussen diverse dansculturen vervagen en experimenteren met verschillende dansstijlen op één podium.

Image is not available
VISUALS

Wij gebruiken visuele elementen zoals projectie en video, om een extra laag aan onze performances en creaties toe te voegen.

Image is not available
MUZIEK

Één van onze services is het schrijven, mixen en produceren van muziek.
We blinken uit in show- en wedstrijdmixen, waarmee we verschillende prijzen wonnen.

Image is not available
WOORD

Woordkunst is al jaren een wezenlijk onderdeel van Xclusiv. We verrijken voorstellingen en optredens met spoken word, zang en/of rap.​

VOORSTELLINGEN

THEATER & ART FILMS

Boeking bij Impresariaat
VOOR BOEKINGEN
THEATERVOORSTELLING

Boek onze theatervoorstellingen via impresariaat George Visser & TriColour Productions. Scholen kunnen een voorstelling inclusief lesplan, voor of nagesprek en workshop boeken. Voor organisaties of bedrijfsevents kunnen wij (kortere) presentaties verzorgen of een voorstelling op maat maken. Neem via het contact button direct contant op met Mark Lodik.

Note: voor het vertonen van onze Art Films gelieve een mail naar info@xccc.nl te sturen.

BEHIND THE iMASQ
THEATERVOORSTELLING
BEHIND THE iMASQ

Dansers vertellen openlijk over hun persoonlijke ervaringen en worstelingen met vooroordelen, sociale druk en (zelf)afwijzing. Beleef de soms keiharde wereld zonder filters en leer jezelf accepteren, om depressie te overwinnen.

The Digital Spider
ART FILM
THE DIGITAL SPIDER

De allereerste Nederlandse Instamovie over het effect van social media op onze on- en offline identiteit. De verzameling korte filmpjes laat onze behoefte tot verbinding en expressie in een digitale (leef)omgeving zien. Samen vormen ze een verhaallijn die inzoomt op menselijke verlangens en angsten: een zoektocht naar de spin in een door jezelf gesponnen digitaal web.

Reflexion
THEATER VOORSTELLING
REFLEXION

Reflexion gaat over (persoonlijke) groei en zelfacceptatie. We houden zowel onszelf als de bezoeker een spiegel voor om te reflecteren op pijnlijke, maatschappelijke issues. Waardoor we bewust worden van ons (onbewuste) handelen en onze vooroordelen. Op die manier wil Reflexion meer begrip voor en een positieve benadering van de ander stimuleren.

Sculptor
ART FILM
SCULPTOR

Sculptor is een verhaal over doorzettingsvermogen en het creëren van je eigen kansen, geluk en levenspad. Een film over de creatie van jouw ideale zelf, jouw SCULPTOR. Een verhaal waarin de visie van B-Boys zit verweven: welk levenspad volgen zij? Waar werken ze denkbeeldig naar toe, wat wij nog niet kunnen zien? Hoe is hun zelfbeeld en welke invloed hebben ervaringen en uitdagingen daarop?

Trash Lake
THEATERVOORSTELLING
TRASH LAKE

Tijd voor een nieuwe seksuele revolutie! Tijd voor Trash Lake.! In deze taboedoorbrekende voorstelling schijnen we ons licht op verschillende belevingen van seksualiteit. Vanuit hem, haar en hen. Hoe kunnen we via seksualiteit een diepere connectie met elkaar bereiken? Hoe kunnen we elkaars behoeftes en grenzen accepteren zonder abnormaal gevonden te worden?

Nos Bida
THEATERVOORSTELLING
NOS BIDA

Een pijnlijke geschiedenis over het leed van de slavernij. Choreograaf Shaquille verplaatst zich in een tot slaaf gemaakte man en toont ons zijn lijden. Door zichzelf te bevrijden wil hij de huidige maatschappij verlossen van deze ketenen. Zodat we samen het heden beter vorm kunnen geven: vrijheid voor iedereen!

iMASQ SPECTRUM
THEATERVOORSTELLING
iMASQ SPECTRUM

Tell me what do you see in the mirror? Someone you don't recognize. Somewhere between the truth and the mission. You left yourself behind. Who is the boy in the picture? Where is the smile in his eyes? What do you gain from the lies that you sell? Oh the price is high.

Filters Of Identity
THEATERVOORSTELLING
FiLTERS OF iDENTiTY

Een herkenbaar verhaal over hoe het dragen van (virtuele) maskers je zelfbeeld en/of wereldbeeld kan vertroebelen. Geïnspireerd door inheemse stammen kijken we op rituele wijze terug op persoonlijke levensontwikkeling en -ervaringen. Waarom zouden we onze ware ik nog langer verschuilen?

MUSIC PLEASE

Wij schrijven, mixen en produceren muziek en blinken uit in show- en wedstrijdmixen, waarmee we verschillende prijzen wonnen. Ook maken we graag songs, opgebouwd rondom de identiteit van een artiest of performance.

XCLUSIV JUKEBOX

In de onderstaande grid zijn demo’s te beluisteren van songs/beats die nog niet officieel zijn uitgebracht. De lijst wordt continue ververst, dus hou vooral onze JukeBox in de gaten. 

Neem contact met ons op als er iets voor jou tussen zit of als je aan iets anders wilt samenwerken!

DEMO GRID

album-art

THE DIGITAL SPIDER

By JX • NOTDEF • DCL

2021

album-art

freed

jx

2022

album-art

TOXIC

JX • CESAR

2021

album-art

SOUL

Jx • Bijoux

2021

album-art

unknown

KAIN SLIM

2021

album-art

I AM

JX • KITTAH MOORE

2020

PORTFOLIO

CONNECT WITH CREATIVITY

MAKE THE WORLD GO ROUND!

LEUKE OPDRACHT?!

Neem dan contact met ons op! Ook als je vragen hebt of een keer koffie wil drinken.

Benieuwd naar wat wij allemaal hebben gedaan? Zie hieronder voor een kleine greep uit ons portfolio.