Home Events BEHiND THE iMASQ • SCHOUWBURG ODEON (WORDT VERZET)

Categories

Datum

16 dec 2021
Verlopen!

Tijd

8:30 am - 9:30 pm

BEHiND THE iMASQ • SCHOUWBURG ODEON (WORDT VERZET)

LET OP:

Vanwege de nieuwe corona-maatregels zal deze voorstelling worden verplaatst. We danken iedereen die al kaartjes hebben gekocht. We hopen op een ander moment – in betere tijden – de voorstelling alsnog te kunnen spelen en u te mogen verwelkomen in dit mooie theater. Meer informatie volgt z.s.m.

Graag tot snel!

Namens het gehele gezelschap Xclusiv Company,

Jason R. Jeandor
Artistiek directeur

 

=====

 

Xclusiv Company presenteert BEHIND THE iMASQ

‘Een urgente oproep om onze maskers af te zetten en ons te ontketenen van culturele, seksuele, religieuze en sociale kaders’

Iedereen draagt een masker en verbergt soms zijn ware ik. De voorstelling BEHIND THE iMASQ geeft ons juist een kijkje achter die masker, om de soms keiharde wereld zonder filters te beleven. Het gezelschap zoomt hiermee in op een veelal onbesproken actueel en maatschappelijk thema. Met een spannende mix van dans, video, muziek en spoken word laten de performers op indrukwekkende wijze hun worstelingen met emoties, sociale druk en de gevolgen daarvan zien.

Pursuing The Next Level in Performance, Always and in All Ways’
Vanuit een kunstenaarschap dat geworteld is in een sterk gevoel van authenticiteit creëren wij originele performances & producties, die er toe doen én verschil maken!

Lees meer over de voorstelling op de INFO PAGINA