Home Events BEHiND THE iMASQ

Categories

Date

22 Apr 2022
Expired!

Time

5:00 pm - 4:00 pm

BEHiND THE iMASQ

Xclusiv Company presenteert BEHIND THE iMASQ

‘Een urgente oproep om onze maskers af te zetten en ons te ontketenen van culturele, seksuele, religieuze en sociale kaders’

BEHIND THE iMASQ is een indrukwekkende dansvoorstelling dat sociale druk onder jeugd (en ouderen) bespreekbaar maakt, middels een spannende mix van dans, visuals, muziek en spoken word.

Deze voorstelling van Xclusiv Company is op verzoek terug bij Schouwburg Amstelveen als Schoolvoorstelling. Op vrijdagmiddag 22 april om 15.00 uur is deze dansvoorstelling als exclusieve schoolvoorstelling te zien,

Deze voorstelling ook bezoeken?
Neem contact op met de afdeling educatie via educatie@schouwburgamstelveen.nl.

Lesbrief en een speciale CKV-prijs 
Xclusiv Company heeft voor deze voorstelling een uitgebreide lesbrief ontwikkeld. Daarnaast kun je gebruik maken van een speciale CKV-prijs van € 12,50 per leerling. Lees hier meer over Xclusiv Company of bekijk hier de trailer.

 

MEER OVER DE VOORSTELLING
Iedereen draagt een masker en verbergt soms zijn ware ik. De voorstelling BEHIND THE iMASQ geeft ons juist een kijkje achter die masker, om de soms keiharde wereld zonder filters te beleven. Het gezelschap zoomt hiermee in op een veelal onbesproken actueel en maatschappelijk thema. Met een spannende mix van dans, video, muziek en spoken word laten de performers op indrukwekkende wijze hun worstelingen met emoties, sociale druk en de gevolgen daarvan zien.

Pursuing The Next Level in Performance, Always and in All Ways’
Vanuit een kunstenaarschap dat geworteld is in een sterk gevoel van authenticiteit creëren wij originele performances & producties, die er toe doen én verschil maken!

Lees meer over de voorstelling op de INFO PAGINA