Missie
CREATIEF

Creating and performing

Voorstellingen, Shows & Art Films

De komende jaren maken we op eigen initiatief een reeks theatervoorstellingen en art films rondom het thema identiteit, onder de noemer XPOSE. Deze zijn een lust voor het oog, maar hebben ook een diepere betekenis. Het publiek kan zichzelf, maar ook de ander, erin ontdekken en herkennen. 

Daarnaast verzorgen we shows, optredens, demonstraties en openingsacts voor diverse opdrachtgevers. Dit is entertainment van het hoogste niveau, voor allerlei doeleinden: van een productpresentatie tot bedrijfsfeest, van sportevenement tot fashion show, van festival tot clubavond. Je kunt bij ons terecht voor kant-en-klare optredens of een performance op maat. 

Wat we ook creëren: wij bedenken de choreografie, produceren muziek, schrijven teksten en ontwerpen visuals en lichteffecten. Ook kunnen wij styling, visagie, techniek en het decor verzorgen.

Theater

De theatervoorstellingen van Xclusiv zijn kunstzinnig én street-credible, betekenisvol én entertainend. Ze zijn aantrekkelijk voor jongeren, liefhebbers van urban culture en theaterminnend publiek.

Entertainment

In opdracht verzorgen wij shows, optredens, demonstraties (en meer) voor allerlei doeleinden. Je kunt bij ons terecht voor kant-en-klare optredens of een performance op maat. Altijd spectaculair om te zien!

Art Films

Van de eerste Nederlandse Instamovie The Digital Spider naar volwaardige art films: een ambitie van Xclusiv die wordt gerealiseerd met het maken van art films die voortkomen vanuit onze voorstellingen.

ECHTE VERHALEN

Missie
CONNECTIEF

Developing and producing

MUZIEK, DANSLES & -EVENTS

We geven graag onze ervaring door aan een nieuwe generatie dansers. 

We coachen en begeleiden jonge dansers binnen ons gezelschap, maar ook in onze omgeving. Ook verzorgen we met veel plezier danslessen en dansworkshops voor jong en oud, van beginner tot en met gevorderd. Maatwerk is mogelijk: we kijken naar het niveau en de behoefte van de leerlingen.

We produceren muziekmixen die een danser optimaal laten performen. (Semi)professionals die hun skills willen verbeteren zijn welkom bij de Company Classes in Theater Zuidplein. And last but not least kunnen wij optredens, battles en/of workshops voor (buurt)evenementen en festivals verzorgen of zelfs van A tot Z organiseren.

Wij hebben de dansers in huis, maar ook de organisatie skills, om elk idee tot een succes te maken.

MUZIEK

Got Skills schrijft, mixt en produceert muziek. Voor onze eigen performances, maar ook voor dansers, dansscholen, danscrews, DJ’s, rappers en zangers.

EDUCATIE

Wij geven danslessen en workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen, die nieuwsgierig zijn naar dans. Maar ook company classes aan de nieuwe generatie (urban) dansers en makers.

EVENTS

Wij organiseren met veel plezier urban battles en events. Ook als onderdeel van een festival of als buurtevenement voor jong en oud.

we presenteren onszelf in het theater, op school, straat, events, festivals en online. Ook Internationaal!