WAT WE NOG
MEER DOEN

Missie
EDUCATIE

LEER (BETER) DANSEN

Dansstijlen

Wij bieden dans aan in verschillende stijlen, waaronder hiphop, streetdance, breakdance, afro dance, urban contemporary, popping en vogue. Deelnemers leren choreografieën aan die uitdagen techniek en lichaamsbeheersing, samenspel, creativiteit, improvisatie, houding en uitstraling.

Docenten

Met de ritme van plezier leer jij dansen van topdocenten, die in de danswereld gerespecteerd worden voor hun danskwaliteiten en/of zijn afgestudeerd aan een dansacademie!

Workshops op niveau

Dansen is fun, maar ook een geweldige manier om fysiek en mentaal fit te blijven.

Onder onder de noemer CR8 verzorgen we met veel plezier danslessen en dansworkshops voor jong en oud, van beginner tot en met gevorderd.

STUDIO DOMINGOS

IN
HOEK VAN

Een dansschool in Hoek van Holland waar kinderen en jongeren o.l.v. docent Cristiaan leren breakdancen.

RODE PHOENIX

IN
DELFT

De danslocatie in Delft waar kinderen o.l.v. van docent James de techniek en plezier van hiphop leren.

THEATER ZUIDPLEIN

IN
ROTTERDAM

Als partner in huis van het Theater Zuidplein bieden wij naar animo danslessen aan op de zaterdag.

DE RITME VAN PLEZIER

Missie
EVENTS

TO ENJOY THE EXPERIENCE

Toon & Ontdek Talent

Wil je jouw (buurt)evenement of festival een urban tintje geven? Maar ontbreekt je de tijd of de kennis om dit zelf te organiseren?

Laat dat maar aan Got Skills over! Van breakdance battle tot spoken word optreden, van dansdemonstratie tot workshop: wij denken met je mee en regelen het, van de dansers tot en met de techniek.

Hiernaast drie opties die we bijvoorbeeld kunnen aanbieden als onderdeel van een bestaand event of als avondvullend programma.

Art FX

Art FX is een performance event waarbij shows, voorstellingen en battles samen op één podium en gedurende één voorstelling te zien zijn. Een speciaal concept waarmee uw publiek wordt getrakteerd op unieke talenten en presentaties uit de urban cultuur. Met dynamische en (soms) ontroerende acts in een setting.

New Skills

New Skills is van origine een urban arts & sports event: een mix van presentaties en workshops voor voor jong en oud. Na vijf succesvolle jaren bieden wij het concept niet als een buitenevenement, maar als een indoor event aan.

Internationale Dansdag (IDD)

Dans wordt jaarlijks (op 27 april) in de buitenlucht gevierd, tijdens de door Unesco uitgeroepen internationale dansdag. Een event waarbij verschillende dansstijlen en dansculturen samenkomen, van amateur dansscholen tot en met professionele dansers.

ART FX

ART FX

Het event om de diversiteit in dans te belichten en te presenteren in één beleving.

NEW SKILLS

NEW SKILLS

Het event dat een gevoel van een festival achterlaat bij de bezoeker, het gehele gezin en de talenten.

IDD

IDD

IDD is een (jaarlijks) event zonder drempels, waar publiek en talent samen de diversiteit van dans vieren.

WIJ MAKEN PERFORMANCES EN ART FILMS MET DANS, MUZIEK, WOORD- EN/OF VISUELE KUNST, WAARIN WE HET VERHAAL VAN MERKEN EN ORGANISATIES VERWERKEN.