Home Events CR8 – TALENT ROUTE

Categories

Datum

06 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

2:00 pm - 3:00 pm

Kosten

€ 6,- per losse les of € 20,- per maand

CR8 – TALENT ROUTE

DANS, GENIET, LAAT JEZELF GAAN OP MUZIEK!

Speciaal voor jongeren in de leeftijdscategorie van 12-18 jaar organiseren wij danslessen in verschillende stijlen.
Dit doen wij niet alleen omdat dans het tofste is om te doen, maar ook omdat het belangrijk is om op deze
leeftijd jouw creativiteit en fysiek verder te ontwikkelen. Dus als jij in je verdere leven de show wilt (leren) stelen ben je meer dan welkom!

CR8 – AMATEUR KLAS*

Ben jij een beginner en wil jij (beter) leren dansen? Kom dan snel les volgen bij XCLUSIV in het THEATER ZUIDPLEIN. Wij leren jou verschillende danspasjes (choreografie) zodat je vertrouwd raakt met dansstijlen, zoals breakdance, hiphop/streetdance en afro dance. En voor je het weet kan je op een groot podium dansen voor jouw familie en vrienden.

CR8 – GEVORDERDE KLAS*

Kan je al goed dansen en is dansen voor jou meer dan een hobby? Of droom je om van dansen wellicht je beroep te maken? Leer dan meer over verschillende dansstijlen, theatertechniek, de invloed van muziek op publiek en help achter de schermen mee aan een nieuwe, oftewel een door jouw bedachte, productie. Heb je  een goed idee voor een festival, of wil je achter de schermen meehelpen bij het organiseren van een dans event?

Meld je dan eerst (HIER) aan voor de CR8 talent route!

*Op basis van de animo zullen we de indeling van deze lesuur (voor amateur of voor gevorderde) bepalen of een extra lesuur inplannen.