Xclusiv
XCLUSIV COMPANY
BIJZONDER INCLUSIEF
Xclusiv Company (voorheen Got Skills) is een interdisciplinair gezelschap uit Rotterdam, met wortels in de urban, hiphop, club en ballroom cultuur.

Om te reflecteren op mens en maatschappij maken we betekenisvolle performances en producties op het snijvlak van kunst, cultuur en entertainment.
Hierbij laten we ons inspireren door thema’s als identiteit en diversiteit en brengen wij kleine en grote verhalen tot leven.

Al meer dan vijftien jaar bereiken wij – als pionier in de urban dans – een breed en divers publiek van meerdere generaties en culturen, juist ook hen die zich niet of onvoldoende herkennen in het traditionele kunstaanbod.
Creative Circle
CREATIVE CIRCLE
COLLECTIEVE MAKERSCHAP
Xclusiv Company stimuleert creatieve uitwisseling tussen dansers, choreografen, zangers, songwriters, producers, woord- en beeldkunstenaars.

Onze vaste kern noemen we onze Creative Circle: performers en makers met ieder hun expertise. Zij krijgen bij Xclusiv de ruimte om hun persoonlijke ervaringen en eigen ideeën in te brengen, zowel inhoudelijk als artistiek.

Samen onderzoeken we, wat kunst en cultuur voor de samenleving betekent en hoe we daar een nieuwe invulling aan kunnen geven. Door samen te werken en onze krachten te bundelen, komen we tot een gezamenlijk gedragen resultaat dat de som der delen overstijgt.
Missie
MISSIE
EENHEID IN DIVERSITEIT
Xclusiv Company draagt bij aan meer kwaliteit, diversiteit, inclusiviteit en vernieuwing in de dans en podiumkunsten. Vanuit onze voortrekkersrol willen wij de artistieke ontwikkeling van talentvolle individuen faciliteren en hun persoonlijke groei bevorderen.

Met onze interdisciplinaire werkwijze en de daaruit voortvloeiende (kunst)uitingen willen we (nieuwe) doelgroepen aanspreken. Ook hen die zich niet of onvoldoende herkennen in het traditionele kunstaanbod.

In alles wat wij doen dragen wij uit hoe wij, artistieke influencers, onze toekomstige samenleving zien: eenheid in diversiteit.
Visie
VISIE
BREAKING CULTURAL & ARTISTIC BOUNDARIES
In onze ideale wereld zijn sociale, seksuele, religieuze en culturele kloven gedicht. Mensen omarmen diversiteit, accepteren elkaars verschillen en waarderen de ander om wie diegene echt is.
Iedereen kan 100% zichzelf zijn. Wij geloven dat we dit kunnen bereiken, door het vertellen van verhalen met muziek, dans, beeld en/of woordkunst.


Vooral urban kunstvormen reiken voorbij onze verschillen en hebben de kracht mensen tot in het diepste van hun ziel te raken en aan te spreken. Zo leggen wij de verbinding tussen het individu en de samenleving, onze geschiedenis en de toekomst en het bekende met het onbekende.
Historie
HISTORIE
AL 20 JAAR PIONIER
Wie dansend Rotterdam kent, weet dat Xclusiv Company (voorheen Got Skills) al twintig jaar tot de top van de Rotterdamse urban dansscene behoort. Vanaf onze start vervullen wij een voortrekkersrol als het gaat om inclusiviteit, vernieuwing in de (urban) dans en het bereiken van doelgroepen die zich niet of onvoldoende herkennen in het traditionele (kunst)aanbod.

Wij werken en werkten met Groove Kids, WicKids, Deaf On Point, Got Killah Skills (GKS), Groove Kings, Groove Queens, D’vine, Sticky Bandits, Got Skills UDS, NXT LEVEL, The Hause of ShoQlat en studenten van o.a. het Albeda Danscollege, Codarts Fontys en het ROC.

ONS TEAM

Jason R. Jeandor
Jason R. Jeandor
Artistiek Directeur • Oprichter

Grondlegger en creatieve duizendpoot. Rotterdammert in hart en nieren. Pionier in de urban/hiphopscene van zijn stad, waar zijn crew Got Skillz (voorheen Style FX) eind ’90 begin '00 heer en meester was!

Later richtte hij als dansvader Got Skills en The Hause of ShoQlat op: de urban dance company wiens sterke reputatie tot over de landsgrenzen reikte. In 2017 werd Got Skills omgedoopt tot Xclusiv Company, waar Jason verantwoordelijk is voor de artistieke visie en ontwikkeling.

“Over de jaren hebben wij veel talentvolle jongeren aan ons weten te binden en geholpen bij het vinden van hun pad. Wij geven deze doelgroep een stem. Bij ons kunnen zij hun grenzen verleggen, op meer dan één vlak."
Osman Batal
Osman Batal
Zakelijk Directeur

Medegrondlegger van Xclusiv Company. Liefhebber van urban dans. Een onmisbare schakel in het team, met zijn jarenlange ervaring in de financiële en publieke sector. Neemt zakelijke beslissingen vanuit het hart, met het oog op de ambities en doelstellingen van het gezelschap.

Ondersteuning van (top)talent vindt hij noodzakelijk: zonder persoonlijke groei ook geen vernieuwing als gezelschap.

“Over de jaren hebben wij veel talentvolle jongeren aan ons weten te binden en geholpen bij het vinden van hun pad. Wij geven deze doelgroep een stem. Bij ons kunnen zij hun grenzen verleggen, op meer dan één vlak."
Sibe Kokke
SIBE KOKKE
Visual Artist

Een visuele kunstenaar dat aan de Willem de Koning Academie is opgeleid tot grafisch ontwerper en typograaf en zijn master aan het Koninklijke Academie van Beeldende Kunst heeft behaald. Maar Sibe is veel meer dan dat.

Bij Xclusiv houdt hij zich bezig met (live) audio en video, creative coding en grafische vormgeving. Met andere woorden: Sibe ontwerpt onze posters en bedenkt en maakt de computergestuurde beelden en projecties bij onze voorstellingen, die geheel in lijn staan met de context van onze voorstellingen en creaties.

“In de dans- en theaterwereld komen verschillende kunstdisciplines bij elkaar. Samen vertellen ze een verhaal, door elkaar aan te vullen of juist te ontkrachten. Een interessant spanningsveld vind ik! Bij Xclusiv krijg ik bovendien de ruimte om te experimenteren en op zoek te gaan naar nieuwe cross-overs.”
Bertil Beekmans
BERTIL BEEKMANS
Marketing & Communicatie

Kwam in de jaren ’90 vanuit Brabant naar Rotterdam, om vormgeving & communicatie te studeren. Ontdekte daar het uitgaans- en culturele leven: clubbing, concerten, festivals en het theater waren (en zijn) echt haar ding.

Ze geniet net zo veel van een dansvoorstelling als van een gave videoclip. Na twaalf jaar citymarketing besloot Bertil te switchen naar de culturele sector. Nu zet ze haar ervaring in voor Xclusiv en andere opdrachtgevers in de theaterwereld.

“Xclusiv laat zien, hoe mooi cross-overs tussen verschillende dansstijlen en kunstvormen kunnen zijn. Ik vind het tof dat de verhalen die we met onze performances vertellen, een grote en diverse groep mensen aanspreekt.”
Dieter Vandoren
DIETER VANDOREN
Technisch Producer

Deze Belg van geboorte belandde in Nederland, toen hij Digitale Communicatie aan de Hogeschool Utrecht ging studeren. Behaalde daarna een master in ArtScience en werkt nu als kunstenaar, performer en ontwikkelaar.

Dieter is bij Xclusiv verantwoordelijk voor het lichtontwerp en de technische productie. Hij zorgt ervoor dat licht, beeld en geluid bij iedere voorstelling goed op elkaar afgestemd zijn.

“Belichting kan een optreden maken of breken. Het is sfeerbepalend en accentueert de dansers op het podium. Timing is cruciaal! Bij XCCC ben ik in mijn element: ik kan er spelen met licht en geluid en daarmee bijdragen aan een totale zintuigelijke ervaring bij de bezoeker.”
Tawatha Steendam
TAWATHA STEENDAM
Popping Expert • Maker

Deze Rotterdamse met Nederlands-Indonesische roots begon op haar vijfde met dansen. Een paar jaar later werd ze verliefd op de dansstijl popping. Ze begon met freestylen en deed al snel mee aan 1-op-1 battles in Nederland.

In 2021 schreef Tawatha geschiedenis met haar overwinning in de Dansmarathon. Ook rondde ze haar studie geneeskunde af. Sinds 2016 danst ze bij Xclusiv Company, waar ze haar excellente moves kan laten zien aan een groter publiek.

“Dansen is voor mij een ontdekkingsreis, een manier om te connecten met mezelf en de wereld om mij heen. Als danser bij Xclusiv wil ik anderen inspireren én andersom, mij door hen laten inspireren.”
Jimmy Grigoriou
JIMMY "Mighty JIMM"
Bboy Expert

Deze bboy van Grieks-Belgische origine leeft voor het breakdancen. Met zijn crew de Blackout Family behoort Jimmy tot de top van Griekenland. In 2017 verhuisde hij naar Nederland, om zijn fenomenale bboy skills verder te ontwikkelen.

Met succes: hij won vele internationale prijzen, werd een veelgevraagd docent en rolde – via Xclusiv Company - de theaterwereld in. Zijn volgende doel: als eerste breakdancer een medaille winnen op de Olympische Spelen van 2024!

“Xclusiv zag mijn talent en eigenheid als bboy en vroeg me voor hun gezelschap. Ik vind het geweldig om nu ook op een theaterpodium te mogen breakdancen, en andere dansers en hun dansstijlen te leren kennen.”
Tamblyn Baal
TAMBLYN BAAL
Danser • Maker

Tamblyn ontdekte zijn talent voor dansen bij Moves Rotterdam, waar hij les kreeg van Reshmay Marjorie. Al snel volgden optredens en begon hij met het geven van lessen en workshops.

Na zijn opleiding tot allround danser bij het Albeda Danscollege wilde Tamblyn zich verdiepen in hiphop/urban theater. Het binnenkomen in Xclusiv Company voelde als thuiskomen. Inmiddels is hij uitgegroeid tot hoofdchoreograaf.

“Na mijn opleiding werd ik gevraagd om bij Xclusiv te gaan dansen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen: ik kan mezelf blijven ontwikkelen, omringd door andere creatieven waar ik veel van leer. Op dit moment dans ik in BEHIND THE iMASQ, mijn eerste theatertour. But… So much more is yet to come!"
Morena Stüger
MORENA STÜGER
Danseres • Fotografe • Make-up Artiest

Morena Louisa Stüger (1990) heeft haar studie als allround danser afgerond in Rotterdam. Daarnaast specialiseerde zij zich in hiphop, dancehall, afro dance én voguing.

Stond nationaal en internationaal op het podium met onder andere vogue crew The Hause of ShoQlat, zangeres Bergit Lewis en fantasy dansgroep Magus Utopia. Naast danseres en maker bij Xclusiv is deze busy bee werkzaam als docente, make-up artiest, fotografe en actrice.

“Ik houd van performen, van op een podium staan. Met dans kan ik mijn emoties overbrengen op het publiek, en hen meevoeren in een verhaal, zoals vanuit mijn rol bij Xclusiv."
Sevda Akin
SEVDA AKIN
Danseres • Docent • Maker

.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

Parish van Drongelen
PARISH VAN DRONGELEN
Danseres • Docent • Maker

.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

Jayda Codrington
JAYDA CODRINGTON
Danseres • Maker

.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

Kain SLim
Alexander Tsara
ALEXANTER TSARA
Bboy • Danser • Maker

.
.
.
.
.
.
.
.

.

.
Kain SLim
Jose Bueno
01 / 09
JOSE BUENO
Singer Songwriter

Jose Bueno zag het levenslicht in La Romana, een dorp/stad in de Dominicaanse Republiek. Nam op 13-jarige leeftijd al demo's op met onder andere Nathalie Makoma. Toen hij twintig was, deed hij mee aan Popstars the Rivals (RTL4). Sloot een platencontract met Busby Media Company, waar hij succesvol debuteerde met Make it Hot. In 2011 kon Nederland hem opnieuw zien bij de X Factor, waar hij het tot de top 20 schopte.

"Momenteel werk ik met producer/songwriter Jason R. Jeandor aka JasonXclusiv (JX) aan nieuw repertoire. Samen schreven we de songs Matter of Time, Toxic en Dance Again. Deze worden in eigen beheer uitgebracht. Hoe mijn toekomst er verder uitziet? Stay tuned zou ik zeggen!”
Jose Cesar bueno
Morena Louisa
01 / 07
MORENA STÜGER
Rapper - Singer - Songwriter

Dieter is marketing & communicatie specialist bij Xclusiv. die als liefhebber van urban dans, groei én passende ondersteuning van (top)talent noodzakelijk vind.
Vanuit zijn expertise in de financiële en publieke sector draagt hij zijn steentje bij aan de ontwikkeling van toptalent én het realiseren van de ambities en doelstellingen van het gezelschap.

“Over de jaren hebben wij veel talentvolle jongeren aan ons weten te binden én geholpen bij het vinden van hun pad. Wij geven deze doelgroep een stem én bieden hen een professioneel gezelschap, waarbinnen zij hun eigen grenzen in elk oppervlak kunnen verleggen."
Morena
Kittah Moore
01 / 11
KITTAH MOORE
Singer - Songwriter

Kittah Moore is ‘one of a kind’.
Dit multitalent zingt in het Engels en Ghanees, van pop tot house. Haar Afrikaanse roots hoor je terug in haar stemgeluid en songs. Inspiratie haalt ze uit haar leven en omgeving. Ze schrijft graag over relatie-gerelateerde onderwerpen of over het vieren van het leven.

“Naast zingen en het schrijven van songs doe ik nog veel meer dingen. Ik ben styliste, maak dekbedovertrekken voor o.a. Swissbed en loop geregeld over de catwalk als model. Ik ben een echte fashionista die graag creatief bezig is!"
Kittah More
Kain Slim
KAIN SLIM
Woordkunstenaar • Spoken Word & Rap

Kain is een Rotterdamse MC, schrijver en Spoken Word artiest van Chileense afkomst. Hij staat in de hiphop scene bekend om zijn persoonlijke teksten, videoclips en zijn 4 optredens bij het legendarische platform 101 Barz.

In de theatervoorstelling Behind the Imasq is Kain met zijn Spoken Word te horen en te zien tijdens de landelijke tour.

“Met Spoken Word is mijn doel om gevoel over te dragen. Complexe topics die erg zwaar kunnen zijn bespreekbaar te maken en mensen vooral te inspireren om dit op hun eigen manier ook te doen. De dansers en hun verhalen, de visuals en muziek maken dit voor mij een prachtige setting en geheel waar ik zeer trots op ben."
Kain SLim
Tha Deka
01 / 06
THA DEKA
Soundengineer • Producer

Dieter is marketing & communicatie specialist bij Xclusiv. die als liefhebber van urban dans, groei én passende ondersteuning van (top)talent noodzakelijk vind.

Vanuit zijn expertise in de financiële en publieke sector draagt hij zijn steentje bij aan de ontwikkeling van toptalent én het realiseren van de ambities en doelstellingen van het gezelschap.

“Over de jaren hebben wij veel talentvolle jongeren aan ons weten te binden én geholpen bij het vinden van hun pad. Wij geven deze doelgroep een stem én bieden hen een professioneel gezelschap, waarbinnen zij hun eigen grenzen in elk oppervlak kunnen verleggen."
Shaquille George
SHAQUILLE GEORGE
Danser • Maker

Geboren en getogen op Curaçao, waar hij jarenlang in de crew All of The Above danste. Hij leerde zichzelf verschillende dansstijlen aan, zoals hiphop, salsa, bachata en tumba.

Om zijn carrière als professioneel danser een boost te geven, verhuisde hij op zijn 18e naar Nederland. Hier trainde hij zijn waving- en popping skills, met behulp van Noah-G (Star Force Crew). In 2018 studeerde hij als moderne danser af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

“Xclusiv geeft mij de kans, om mezelf verder te ontwikkelen en te positioneren als choreograaf. Ik houd van cross-overs tussen urban en moderne dans en laat het publiek graag zien, hoe deze twee moeiteloos samen kunnen gaan."
Ingeborg van Weissenbruch
Ingeborg van Weissenbruch
Educatie • Stagebegeleider

Ingeborg is een kei in het trainen van haar pupillen. Stond na haar opleiding aan dansacademie Codarts jarenlang zelf op het podium. Ze ontwikkelde zich als moderne dans- en streetdance choreografe.

Weet inmiddels alles van danseducatie en is de stuwende kracht op dat gebied, bij Xclusiv Company maar ook bij het Albeda Danscollege. Ingeborg gaat geen uitdaging uit de weg en verlangt dit ook van de dansers die ze onder haar hoede neemt.

“Wat ik het liefste doe is talent inspireren en motiveren. Ik vind het geweldig om ze bij Xclusiv Company te zien groeien als professional, maar ook als individu. Dat geeft mij de energie om door te gaan en nieuwe kansen voor hen en de generatie na hen te creëren.”
Visivo
01 / 06
VISIVO
DJ • Producer • Mix-engineer

Dieter is marketing & communicatie specialist bij Xclusiv. die als liefhebber van urban dans, groei én passende ondersteuning van (top)talent noodzakelijk vind.

Vanuit zijn expertise in de financiële en publieke sector draagt hij zijn steentje bij aan de ontwikkeling van toptalent én het realiseren van de ambities en doelstellingen van het gezelschap.

“Over de jaren hebben wij veel talentvolle jongeren aan ons weten te binden én geholpen bij het vinden van hun pad. Wij geven deze doelgroep een stem én bieden hen een professioneel gezelschap, waarbinnen zij hun eigen grenzen in elk oppervlak kunnen verleggen."
Bijoux
01 / 12
MC BIJOUX
Singer • Songwriter

Dieter is marketing & communicatie specialist bij Xclusiv. die als liefhebber van urban dans, groei én passende ondersteuning van (top)talent noodzakelijk vind.
Vanuit zijn expertise in de financiële en publieke sector draagt hij zijn steentje bij aan de ontwikkeling van toptalent én het realiseren van de ambities en doelstellingen van het gezelschap.

“Over de jaren hebben wij veel talentvolle jongeren aan ons weten te binden én geholpen bij het vinden van hun pad. Wij geven deze doelgroep een stem én bieden hen een professioneel gezelschap, waarbinnen zij hun eigen grenzen in elk oppervlak kunnen verleggen."
Zangeres
Quinten van Hemert
QUINTEN VAN HEMERT
Danser • Maker

.
.
.
.
.
.
.
.

.

.
Kain SLim
Tim Jansen
TIM JANSEN
Bboy

.
.
.
.
.
.
.
.

.

.
Kain SLim
Jason R. Jeandor
Osman Batal
Sibe Kokke
Bertil Beekmans
Dieter Vandoren
Tawatha Steendam
Jimmy Grigoriou
Tamblyn Baal
Morena Stüger
Sevda Akin
Parish van Drongelen
Jayda Codrington
Alexander Tsara
Jose Bueno
Morena Louisa
Kittah Moore
Kain Slim
Tha Deka
Shaquille George
Ingeborg van Weissenbruch
Visivo
Bijoux
Quinten van Hemert
Tim Jansen

CONTRIBUTE
YOUR YOU!

Het Bestuur
STICHTING XCLUSIV
AMBASSADEUR ROTTERDAM
Stichting Xclusiv brengt eigenzinnige makers bij elkaar om te creëren en uiteenlopende doelgroepen te verbinden via kunst, cultuur en entertainment. 

In 2017 zijn wij als eerste urban (dans)gezelschap opgenomen in het Cultuurplan van Rotterdam.
Wij zijn trots op deze erkenning, die het bestaansrecht van de urban cultuur in z’n algemeen en de voortrekkersrol van Xclusiv Company onderstreept. Het stimuleert ons om ook in de toekomst te blijven groeien, verbinden en vernieuwen.
HET BESTUUR
JURRI ROOYACKERS

Voorzitter

CASPAR PISTERS

Secretariaat

ALI TASER

Penningmeester

Doelen
DOELEN 2022-2023
ONTWIKKELING PODIUMKUNSTEN & CREATIEF MAKERSCHAP
Wij zijn een collectief van dansers, choreografen, zangers, songwriters, producers, woord- en beeldkunstenaars. Verschillen in achtergrond, identiteit en/of levensfase zien we als verrijkend.

Het betekent dat we elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. Samen onderzoeken we wat kunst en cultuur voor de samenleving betekent en hoe we daar een nieuwe invulling aan kunnen geven.
In het Cultuurplan 2020-2024 hebben wij onszelf de volgende doelen gesteld:

🔘 Faciliteren van de ontwikkeling van een tweetal makers naar hoofdchoreograaf en/of artistiek leiderschap.

🔘 Het jaarlijks maken van een theatervoorstelling: BEHIND THE iMASQ & Reflexion (2021), Trash Lake & Sculptor (2022), Persuasion & Zafer (2023), FT-Forest (2024).

🔘 Het uitvoeren van minimaal vijftien offline/online presentaties per jaar

🔘 Het verwerken van maatschappelijke actuele thema’s (zoals identiteit en diversiteit) in onze voorstellingen en/of producties, om deze bespreekbaar te maken.

🔘 Het ontwikkelen en geven van danslessen aan (semi)professionals.

🔘 Het ontwikkelen van lesplannen voor scholieren, om hen enthousiast te maken voor dans en theater.
Cultuurplan
CHANGING THE GAME
VOORTREKKERSROL
Al meer dan twintig jaar bereiken wij een groot én divers publiek, dat zich herkent in onze visuele en muzikale vertellingen.
In het Cultuurplan 2020-2024 geven we aan, dat wij onze voortrekkersrol als vernieuwend Rotterdams (dans)gezelschap willen blijven vervullen. Om van daaruit bij te dragen aan meer diversiteit, inclusie en vernieuwing in de kunst & cultuursector. En aan meer verbinding tussen uit elkaar staande doelgroepen in onze maatschappij.
UITGANGSPUNTEN
Wij willen:

🔘 Eigenzinnige makers bij elkaar brengen en nieuwe vormen van kunst, cultuur en entertainment verkennen en ontwikkelen.

🔘 Kunst- en podiumervaringen maken voor (nieuwe) publieksgroepen, die zich niet of onvoldoende herkennen in het traditionele aanbod.

🔘 Reflecteren op mens en maatschappij en ons laten inspireren door grootstedelijke thema’s als identiteit en diversiteit.

🔘 Kleine en grote verhalen tot leven brengen, herkenbaar voor velen, vanuit het perspectief van de maker.

🔘 De ontwikkeling en professionalisering van (autodidactische) makers en performers ondersteunen.
Organisatie
BESTUUR & ORGANISATIE

🔘 Stichting Xclusiv oftewel Xclusiv Company (XCCC) is gevestigd op Kruisplein 318, te Rotterdam en houdt kantoor aan de Posthumalaan 1 in het Nieuwe Luxor Theater. De stichting staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 65527720. Per 1 februari 2020 is het bestuur als volgt samengesteld: Jurri Rooijackers (Voorzitter), Caspar Pisters (Secretaris), Ali Tosun (Penningmeester). Het rooster van aftreden van het bestuur en een overzicht van hun nevenfuncties kunt u HIER vinden.

🔘 Stichting Xclusiv onderschrijft de Governance Code Cultuur. De stichting kent een bestuur-model waarin het bestuurlijke proces in handen is van ‘het bestuur’. Het bestuur bestaat uit leden die deze functie onbezoldigd vervullen. De bestuursleden brengen elk een eigen expertisegebied in (financieel, juridisch, fondsenwerving of programmering) ter ondersteuning van de verdere ontwikkeling en positionering van het gezelschap. Tenminste vier keer per jaar komt het bestuur bij elkaar. Zij zorgt voor financieel beheer en naleving van het doel van stichting. Ieder bestuurslid blijft minimaal aan voor een periode van vier jaar en maximaal acht jaar. Als een bestuurslid vertrekt is deze verantwoordelijk voor het aandragen van een geschikte opvolger. Het bestuur draagt de bestuurlijke eindverantwoordelijkheid, maar heeft de voorbereiding en uitvoering van het artistieke en zakelijke beleid gedelegeerd aan twee directeuren.

🔘 Door de Belastingdienst zijn we aangemerkt als Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Deze status van culturele ANBI geeft donateurs de mogelijkheid om gebruik te maken van de belastingvoordelen van de Schenkingswet. Opstelling van de definitieve jaarrekening en controle van de financiële administratie wordt uitgevoerd door accountantskantoor Asterium. De dagelijkse leiding is in handen van Jason R. Jeandor (artistiek directeur en oprichter), Osman Batal (zakelijk directeur en medeoprichter). De leiding werkt samen met een (semi)vaste kern en met een wisselende groep freelancers en vrijwilligers, waaronder dansers, makers en sleutelfiguren uit het werkveld.

FOLLOW OUR JOURNEY
SUBSCRIBE YOURSELF

Meld je aan voor onze mailinglijst.