WIL JIJ

LEREN VAN PROFESSIONALS?!

Xclusiv (voorheen Got Skills) is ooit begonnen als vriendengroep. Inmiddels zijn wij hét Rotterdamse gezelschap dat zich (autodidactisch) ontwikkelt vanuit de stadscultuur, een erkend leerbedrijf is en zich al ruim 20 jaar mag rekenen tot de top van Nederland.

Bij ons vind je een team van professionals die jou de kneepjes in het vak kunnen leren en jouw kennis en kunde op artistiek/creatief, productief, zakelijk technisch vlak kunnen bijschaven. 

KENNIS EN ERVARING OPDOEN?!

Wij geloven dat je omgeving veel bijdraagt aan wat je leert en wanneer je dit doet in een uitmuntende groep je veel dingen leert, wat je in reguliere opleidingen niet leert. Xclusiv kan voor jou de omgeving zijn waarin jij je verder kunt ontwikkelen als maker, als jij ook wordt gedreven door artistieke vrijheid, originaliteit, kwaliteit, inclusiviteit, verbinding en ontwikkeling. 

Vanuit ons gezelschap en onze visie op educatie hebben vele toptalenten zich breder kunnen ontwikkelen en presenteren. Dit zegt eigenlijk al veel! 😉

WERKEN BIJ DE TOP?!

Voor offline- en online beleving creëren wij uniek content en inspirerende voorstellingen, shows, muziek en teksten. Onze werkwijze hierbij is dat we vanuit een creatieve uitwisseling toewerken naar een gezamenlijk gedragen eindresultaat. Hierdoor moet een ieder op hun top presteren.

Aan de top kijk je niet op van verandering en zie je overal een uitdaging in. Ook moet je flexibel en organisch te werk kunnen gaan. Ervaar uit eerste hand waar je tegenaan kunt lopen en hoe je dit aanpakt.

XCLUSIV STAGE

VOLG EN LIKE

XCCC

XCLUSIV COMPANY

Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VAN BIJZONDERE MOMENTEN