Ter nagedachtenis aan ONZE geliefde

GS ANGELS

"Voor ons waren jullie alledrie een kei, enige in jullie soort.
We zetten onze passie en dromen, met jullie in onze Hart en gedachten voort"

 

Tot onze grote verdriet zijn deze drie mooie mensen veel te vroeg uit het leven gerukt.
Maar onze dierbare Ernesto Wyatte, Raisa Fairbairn en Simone Sleddens zullen voor altijd in ons hart voortleven.

We hopen dat zij trots meekijken en zien hoe wij doorzetten in het behalen van onze doelen, de passie en dromen die we samen deelden.
Want er gaat geen dag voorbij dat wij jullie vreugde en creativiteit niet missen.

 

Rest in Power!

 

ERNESTO

Got Skills • Hause of ShoQlat


Ernesto was een excellente danser van Got Skills, onze eerste in-house choreograaf en de eerste vogue femme danser van Nederland. Met hem als ‘mother’ (choreograaf) van The Hause of ShoQlat, richtten wij destijds het eerste en enige vogue (femme) gezelschap’ van Nederland op, waarmee we meerdere titels/prijzen hebben binnengesleept.


Met zijn dansopleiding en dansachtergrond op Sint Maarten probeerde Ernesto in Nederland zijn dansopleiding voort te zetten op het Albeda Danscollege en Codarts. Maar het bleek voor zo’n ruwe diamant moeilijk om te aarden. Ondertussen voelde hij zich bij ons volledig thuis en kon hij binnen ons gezelschap zichzelf zijn en zichzelf ontplooien. Het omarmen van Ernesto bracht later een nieuwe lichting (LGBTQ+) dansers met zich mee. Dit verrijkte ons gezelschap en onderstreepte onze diversiteit en inclusiviteit.


Het mooie aan Ernesto was dat hij niet alleen ontzettend getalenteerd en veelzijdig was, maar ook zeer gedreven om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Als een sergeant en rechterhand van de artistieke leiding drilde hij de groep door elke choreografie. Met hem hebben we veel gelachen en ontzettend veel mooie momenten mogen ervaren. Deze herinneringen zullen we voor altijd zullen koesteren. ‘Cause there’s nobody like our  “fierce” Ernesto.


Rust zacht lieve vriend!


RAISA

Got Skills • D'vine • Playhousse


Raisa was een mooie en stoere danseres van Got Skills. Door haar voorliefde voor Afrikaanse dans werd ze gebombardeerd tot onze Afro danser/maker. 


Ze zat op het Albeda Danscollege en kwam in 2011 samen met haar beste vriendin Rifka auditie bij Got Skills doen. De eigenheid spatte er bij beide vanaf en kregen allebei een plek binnen ons gezelschap.


Raisa bleek een multitalent te zijn: ze kon niet alleen dansen, maar ook zingen, organiseren en ze hield ervan om les te geven aan jongeren. Haar passie voor plezier en dans werkte aanstekelijk binnen de groep. Wat ze bij ons leerde nam ze mee in haar verdere ambities die ze vormde met de groep PlayHousse. 


Het was voor ons mooi om haar te zien groeien en bloeien. Voor ons blijft ze die vriendin en danseres die ontzettend getalenteerd en veelzijdig was en boordevol humor zat. Ze dacht altijd aan het groepsbelang en wist altijd de sfeer binnen de groep positief te beïnvloeden, met haar aanstekelijke lach en humor. We hebben veel meegemaakt in het buitenland en in onze eigen stad. Alle dierbare momenten met jou zullen we voor altijd koesteren. ‘Cause there ain’t nobody like our “joyfull” Raisa.


Rust zacht lieve vriendin!

SIMONE

Got Skills • WicKids • DancingWise

Simone was een sprankelende danseres van Got Skills, die in onze kids crew Wickids en in de formaties sixplosion danste. 


Ze is door Ingeborg van Weissenbruch getraind op haar dansschool DancingWise in Oud-Beijerland. Getalenteerde jongeren kregen zo de kans om in de kids crew van Got Skills in Rotterdam te komen dansen en van de professionals binnen onze gezelschap les tekrijgen, Simone was daar één van. 


Als jonge danser wist ze op te vallen binnen onze shows. Ze keek op naar de oudere garde en vond veel inspiratie in de voguers van ons gezelschap, vooral Winny van ShoQlat vond ze geweldig. Vogue kwam dan ook regelmatig terug in haar solo performances.

Simone hield van dans en was een echte teamspeler, die veel plezier en gelach in de groep bracht tijdens de repetities en lessen. Ze had ontzettend veel in haar mars en is op veel te jonge leeftijd heengegaan. Een ieder die haar heeft mogen kennen kan beamen dat ze ontzettend getalenteerd en vreugdevol was. 


Ondanks dat het van korte duur was hebben we veel leuke momenten meegemaakt met Simone binnen onze dansgroepen. Alle dierbare herinneringen aan jou zullen we voor altijd koesteren. ‘Cause there ain’t nobody like our “jolly” Simone.


♥ Rust zacht lieverd!