EEN NIEUWE WEBSITE

XCCC.NL

Na zoveel jaar werd het tijd, nu hebben we een volledig nieuwe website!

WAAROM?!
Na alles wat wij 2 decennia hebben mogen doen en ervaren zijn we uiteraard geen vreemden in het werkveld. De mensen die ons kennen weten dat wij altijd verassend uit de verf  komen. We heten namelijk niet voor niks XCLUSIV en zijn niet voor niks “one of a kind”.  Zodoende hebben wij besloten om ook onze website compleet te vernieuwen en er een nieuwe branding tegenaan te gooien.

Nu kunt u:

  • Gemakkelijker zien wie wij zijn en wat wij doen;
  • Ons (nog) beter leren kennen;
  • Direct op de hoogte zijn/blijven van onze activiteiten en nieuwe producties;
  • Direct en eenvoudig de beste acts en leukste workshops boeken; 
  • Gemakkelijker doorvertellen waarom mensen ons moeten zien, volgen of boeken.

WAT IS ER NIEUW?! 
We hebben niet alleen de website vernieuwd. Naast een volledig nieuwe, frisse en overzichtelijke layout hebben wij ook de naam van onze website aangepast. 
Xclusiv Company is nu in het kort XCCC en dit staat voor XCLUSIV (CCC). Elke C staat voor een onderdeel van de Company of de Communicatie, zoals Creations, Creators en Composium. Vanuit deze nieuwe branding gaan we laten zien wat onze ‘Creative Circle’ inhoudt en maakt en tonen we kunstuitingen van artistieke influencers die simpelweg Xclusiv zijn.

Neem een kijkje op onze nieuwe website en mocht je toch nog informatie missen, dan kun je ons gemakkelijk bereiken via het contactformulier!

Een nieuwe website zorgt voor een compleet nieuwe ervaring!