EEN NIEUWE TOUR

BEHIND THE iMASQ

DOOR HET LAND
Xclusiv, het Rotterdamse grootstedelijke gezelschap voor urban arts gaat vanaf oktober 2021 op landelijke theatertour langs de grote theaters van Nederland met de dansvoorstelling BEHIND THE iMASQ. Eerdere uitvoeringen – o.a. tijdens CaDance Festival – werden met groot enthousiasme ontvangen.
De in 2020 geplande tour is vanwege de coronamaatrdegelen verzet naar komend seizoen en heeft als resultaat dat de voorstelling opnieuw onder handen is genomen.

DE VOORSTELLING
In een multidisciplinaire voorstelling met een visueel en krachtig verhaal vertellen dansers openlijk over het doorbreken van sociale kaders en het overwinnen van emotionele druk.
BEHIND THE iMASQ is veel meer dan een (urban) dansvoorstelling. Deze voorstelling laat op indrukwekkende wijze de gevolgen daarvan zien in een samensmelting van dans, video, muziek en woord.

BIJ JOU IN DE BUURT
De première-tour van BEHIND THE iMASQ start in 2021 op 13 oktober in het Zuidplein Theater te Rotterdam en eindigt op 28 januari (2022) in De Goudse Schouwburg. Bekijk hieronder de volledige speellijst en klik op een event voor meer informatie.

LET OP:
Onze voorstelling is geschikt voor de meeste kinderen vanaf 8 jaar*. Er wordt gebruikt gemaakt van een grote projectie kubus als decor, waarop visuals geprojecteerd worden. De dansers dansen zowel in als buiten de grote kubus. 
De voorstelling heeft meerdere artistieke lagen met een serieuze ondertoon maar is op een verassende manier zeer toegankelijk zodat het ook interessant is voor kinderen, die een uur lang aandachtig kunnen zitten kijken naar een voorstelling. 

*Leeftijdssuggestie ter eigen beoordeling van de ouders/verzorgers van de mee te nemen kind(eren):

  • Spoken word in de voorstelling is Engelstalig;
  • In een zeer kort moment in de voorstelling is het woord Bitch te lezen op de projectiekubus;
  • Er wordt op een aantal moment gebruikgemaakt van (zeer lichte) stroboscoop effecten

Volg ons op Instagram @XclusivCompany en bekijk BEHIND THE iMASQ pagina op onze website voor meer info en de trailer.

Zie hieronder de data en info van onze landelijke tour!

Geen evenementen gevonden!
Meer laden