EEN NIEUWE SAMENWERKING

Published on

Date

Link

LOUVRI FESTIVAL

Als huispartner van Theater Zuidplein zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met de Centrale Bibliotheek. Tijdens deze nieuwe samenwerking hebben we met een grote groep meegedaan aan het Louvri Festival, een initiatief van de Centrale Bibliotheek van Rotterdam.

Zowel de jonge dansers van DancingWise als de doorgewinterde performers van Xclusiv hebben een korte presentatie gemaakt waarbij ze de dans, het songfestival, de bieb en ons gezelschap vertegenwoordigen en met elkaar verbinden.
Het was een leuke ervaring en ook erg leuk om creatief mee te hebben kunnen denken. We kijken uit naar het resultaat met toffe namen als Poetry Circle, SKVR Brassband, Quardin en Spraakuhloos!

Gedurende de Songfestival-periode (van 15 tot 22 mei) verrast Bibliotheek Rotterdam je iedere dag met een online mini-optreden van Rotterdamse artiesten, zodat je tijdens het Louvri Festival kennis kan maken met getalenteerde dansers, zangers, spoken-word artiesten, cabaretiers en poëten. En 21 mei presenteert @TheaterZuidplein, @dancingwise_ en @Xclusivcompany!

Het Louvri Festival is onderdeel van het Stadsprogramma Host City Rotterdam, Eurovision Song Contest 2021. Mogelijk gemaakt door Havenbedrijf Rotterdam. Kijk voor het gehele programma op: openuptorotterdam.eu/stadsprogramma 

Meer info: @bibliotheekrotterdam 

Met dank aan Theater Zuidplein voor deze nieuwe samenwerking!