EEN NIEUWE RECLAME

KNVB GO

Onlangs hebben wij mee mogen doen aan een leuke actie van de KNVB.

Via verschillende spotjes online worden jongeren gestimuleerd om niet met de auto, maar met de fiets naar trainingen en wedstrijden te gaan en dit als een warming up te zien.

Xclusiv is als bekende van de opdrachtgever gevraagd om voor dit project een elftal dansers samen te stellen en de “warming-up-op-de-fiets” bewegingen en choreografie te maken. Hierbij moesten we rekening houden met alle veiligheidsaspecten (op de fiets) en zorgen dat de bewegingen makkelijk (voor niet dansers) uit te voeren zijn. 

Het simpeler bewegen op de fiets was voor ons best een leuke uitdaging, vooral omdat wij als dansers juist alle mogelijkheden wilden laten zien. Op zaterdag 17 april stonden we extreem vroeg, in de kou aan de IJmeerdijk te Almere. Maar het was een erg leuke ervaring. En de samenwerking met een geweldig camerateam belooft extreem leuke spotjes, die binnenkort te zien zijn op verschillende Social media.

Houd dus jouw Instagram en TikTok in de gaten. Geheid zie je ineens Xclusiv als elftal op je beeld en op leuke manieren voorbij fietsen.

Vergeet dan niet om zelf ook de warming up uit te proberen en ons te taggen als je door je vrienden er een filmpje van laat maken! 

Zie hieronder een impressie van de opname dag in Almere