EEN NIEUW TV MOMENT

Published on

Date

Link

HIPHOPHOP

Leuk nieuws!

Voor het eerst zal Xclusiv samenwerken met de NPO (Zappelin), om samen met Juvat Westendorp de Hiphophop afleveringen van dit jaar te maken.

Juvat – inmiddels al een bekende Nederlander – is het gezicht van Hiphophop. Tijdens het programma neemt hij jonge kinderen mee naar een magische plek waar ze van alles tevoorschijn kunnen dansen.

Dit keer wilde de NPO graag samenwerken met een professioneel gezelschap en zijn ze bij Xclusiv terechtgekomen. We zijn gevraagd om te choreograferen en 4 dansers in te zetten voor de opnames. Hiernaast zetten wij ook de stylist in waar wij graag mee samenwerken. Odair Pereira van DairDesigns zal de volledige styling van elke aflevering verzorgen. We hebben de moodboards al gezien en zullen er tiptop uitzien! Met de dans zit het natuurlijk ook altijd goed. De dans zullen we repeteren in Theater Zuidplein, onze educatie partner.

* Zappelin is de vrolijke kinderzender van de Publieke Omroep voor kinderen van 2 tot 6 jaar oud. Dit kanaal sluit aan bij de televisiezender Zappelin. Zappelin zendt dagelijks kinderprogramma’s zoals De Wereld van Zappelin, nijntje en Woezel & Pip uit op NPO 3 en NPO Zappelin extra. 

Zie hieronder een impressie van Hiphophop, binnenkort met een Xclusiv sausje!