WE CREATE

MEANINGFUL OUTSTANDING XCLUSIV

PERFORMANCES

Xclusiv Company is een toonaangevend grootstedelijk gezelschap dat dans, muziek, spoken word en visuals verweeft tot inspirerende voorstellingen en daarbij actuele thema’s behandeld.

Wij faciliteren de verdere ontwikkeling van toppers en creëren online en offline ervaringen die uiteenlopende doelgroepen aantrekken, inspireren en verbinden.

Persoonlijke groei, sociale betrokkenheid, emotionele expressie en inclusie zijn de pijlers van onze missie: eenheid in diversiteit!

OUT IN THEATER

BEHIND THE iMASQ

BELEEF DE SOMS KEIHARDE WERELD ZONDER FILTER!

INNOVATIEF

ONZE STANDAARD

Creatieve uitwisseling tussen uiteenlopende individuen, dat is de kern van het creatieve proces waarmee Xclusiv zich onderscheidt. Beweging van het lichaam brengt de verborgen verhalen van de ziel tot uiting.

Onze producties reflecteren op de grootstedelijke cultuur en vertellen persoonlijke, maatschappelijke en actuele verhalen. Om daarmee bij te dragen aan verandering, verbetering en verbinding.

DE COCKTAIL

Kenmerkend voor ons werk is dat het zich beweegt tussen abstractie en realiteit, alsook tussen kunst en entertainment. 

Deze ‘Xclusiv cocktail’ spreekt uiteenlopende doelgroepen aan en werkt verbindend. Zo inspireert Xclusiv continu tot ontwikkeling van onszelf en een nieuwe generatie makers. En dat al decennia lang.

BREED INZETBAAR

HIER ZIJN WIJ GOED IN!

Zet ons in voor:

🔘 DANS 
Theater • Shows • Demo’s • Lessen

🔘 MUZIEK 
Mixen • Productie • Acts • Songwriting

🔘 EVENTS 
Dance battles • Showcases • Talks

🔘 EDUCATIE 
Advies • Danslessen • Workshops

"YOUR PERSONAL MISSION IN LIFE IS TO LISTEN TO YOUR FEELINGS, THRIVE ON THEM AND BECOME WHO ONLY YOU ENVISION"

JASON R JEANDOR • iMASQ

ONDERSCHEIDEND

MAAKPROCES

HET XCLUSIV MAAKPROCES

Xclusiv brengt unieke talenten en zeer uiteenlopende individuen en groepen samen. De sociale, artistieke en culturele uitwisseling die daaruit voortkomt vertalen wij naar een unieke kunstervaring, waarbij dans en multimedia met elkaar worden verweven. 

Niet het kader van één individu (bijvoorbeeld een choreograaf) staat centraal, maar juist het in overeenstemming brengen van meerdere standpunten. De uitdagingen die dat oplevert, stimuleert en verrijkt ons als mens en kunstenaar, en levert de spraakmakende signatuur op van Xclusiv. 

ARTISTICITEIT

ARTISTIEKE KWALITEIT

Ons gezelschap ontwikkelt en faciliteert een vernieuwende en heel specifieke vorm van kunst. We maken gelaagde (urban dans) voorstellingen met veel aandacht voor diversiteit, actualiteit, persoonlijke verhalen en cross-overs.

Wij ontwikkelen producties die interdisciplinair, visueel aantrekkelijk en vooral inhoudelijk inspirerend zijn. Een kunst- en cultuurbeleving die een hedendaags publiek bijblijft en met elkaar verbindt.

KUNSTBELEVING

AUTHENTIEKE DANS

Xclusiv belicht een kunstenaarschap dat zich vanuit de hedendaagse stadscultuur blijft ontwikkelen. Als Rotterdamse pioniers zijn wij altijd trouw gebleven aan onze eigen persoonlijkheid, behoeften en stijl.

Onze vermenging van kennis, kunde, ervaring, achtergronden en stijlen ontketent authenticiteit, diversiteit en creativiteit. Het levert een unieke grootstedelijk geëngageerde kunstbeleving op die een meerwaarde biedt in het algehele aanbod.

TE VERWACHTEN

XCLUSIV

NIEUWE VOORSTELLING

REFLEXION

Kleine zaal voorstelling voor seizoen 2022-2023
Meer Info